NEN-norm EN1090-1 voor CE-markeringen

Damo Constructie is gecertificeerd volgens de EN 1090-1, eisen voor het vaststellen van de conformiteit van constructieve onderdelen (CE-markering), Uitvoeringsklasse EXC1 / EXC2.
Daarmee zijn wij wettelijk bevoegd staalconstructies te leveren met een CE verklaring die voldoen aan de technische eisen voor staalconstructies volgens EN 1090-2. Certificering volgens de NEN-EN 1090-1 op dragende staalconstructies is verplicht. De overheid trekt steeds verder terug waardoor de verantwoordelijkheid bij de bouwers komt te liggen. CE-markering op staalconstructies is daarom geen moeten, maar noodzaak! Wij zijn er klaar voor! Met het behalen van de kwalificatie volgens EN1090-1, toont Damo Constructie aan dat we op het gebeid van las-technische werkzaamheden alle kwaliteitseisen hebben geborgd.
Kwaliteit speelt een steeds belangrijkere rol en de ruimte voor fouten wordt steeds kleiner. Daarom werken wij enkel alleen met goedgekeurde lasmethode kwalificaties volgens EN15614-1 en gekwalificeerde lassers volgens EN ISO 9606-1.
Deze internationale erkenningen maken Damo Constructie tot een betrouwbare, fullservice partner bij de realisatie van multidisciplinaire (staal)constructieprojecten in elke grootte.